Hvordan gavner Drivi din køreskole

Vores køreskole administrations system er udarbejdet med visionen om at samle alle køreskolens manuelle arbejdsprocesser ét sted.

Som køreskole eller kørelærer har du derfor det fulde overblik med et enkelt klik. Vi arbejder hver dag på at forbedre og udbygge vores system. Nedenfor kan du se de funktioner, som vores køreskole system indeholder på nuværende tidspunkt, eller som er planlagt i en kommende release.

Elev- og kørelærer database

Drivi støtter en bred database, som er tilpasset alle brugere af systemet. Uanset om du er kørelærer, elev, køreskolebestyrer eller sekretær, vil du som bruger få adgang til de funktioner, der er nødvendige for lige netop dig og din køreskole.

Både lærere og elever kan tilknyttes hold i programmet.

Timeline og digital lektionsplan for hele forløbet

I programmet er udviklet en digital lektionsplan, der gør sig gældende i henhold til lovgivningen. Den digitale lektionsplan kan designes, så den gør sig gældende lige præcis for din køreskole.

Et fakturerings/ regnskabsprogram designet til branchen

I samarbejde med Billys Billing, har vi udviklet et køreskole regnskabsprogram, der passer perfekt til branchen.

Her har du fuldt overblik over alle køreskolens finanser. Som kørelærer eller køreskole er du i stand til at fakturere dine elever via fakturerings systemet, hvorefter fakturaerne automatisk registreres i regnskabsprogrammet.

Opkobling til KL og politiet (planlagt i næste version)

Drivi er koblet op på de forskellige instanser, køreskolen i øvrigt er forbundet med. Derfor kan du som kørelærer nemt og hurtigt bruge programmet til at booke prøver og tests.

Kalender og bookingsystem

Både kørelærer og elev har adgang til sin egen kalender.  Her kan de i samarbejde nemt og hurtigt aftale og registrere alt fra køretimer til prøver, via et integreret køreskole booking system.

Chat og kommunikation

Elever og kørelærere kan være i direkte dialog med hinanden via vores køreskole chat system. Derudover er det også muligt for en kørelærer eller køreskole, at sende beskeder ud til hele hold, eller generelle beskeder ud til alle elever på samme tid.