Underskriv via QR kode

Drivi har udviklet en QR kode, der tillader hurtig og nem underskrivning efter hver teorilektion.

Processen for underskrivning lige nu er, at kørelærer underskriver manuelt for hver elev, hvorefter hver elev manuelt skal underskrive egen lektionsplan. Herefter skal lektionsplanerne kontrolleres, og kørelæreren skal kunne holde styr på hvilke elever på holdet, der var til stede, samt hvilke der ikke var til stede.
En tidskrævende process der tillader fejl og besvær undervejs.

SÅDAN GØR DU

Disse fejl og besvær kan undgås, hvis du som køreskole skifter til en digital lektionsplan, og anvender Drivis QR koder i undervisningslokalet. Dette kan enten være ved print af QR koderne, eller ved at indsætte dem til slut i undervisningsmaterialet.
Alle eleverne på holdet kan underskrive koden på samme tid, og derved underskrive på få sekunder ved hjælp af få klik på deres mobil telefon.

Derved er underskrivning gjort enormt nem og hurtig, og kørelæreren har fuldt overblik i Drivi, over hvem der har underskrevet, og hvilke elever der ikke var til stede.

  • Ved scan af denne QR kode, tilmelder eleverne der fremmødt sig, den næste tilgængelige teorilektion i Drivi
  • Når de er tilmeldt teorilektionen, får de dernæst adgang til at underskrive det undervisningsmodul der er tilknyttet bookingen, fra lektionsplanen.
  • Denne QR kode kan scannes på kørelærerens og elevernes telefon, og giver adgang til at underskrive modulet i den underviste teorilektion.
  • Efter endt teoriundervisning scanner kørelæreren QR koden, og underskriver ved hjælp af Drivis smart underskrivning funktion for alle de fremmødte elever på få sekunder.
  • De fremmødte elever scanner QR koden, og underskriver ligeledes på den lektion kørelæreren lige har underskrevet for.

Voilá, nu er der underskrevet for et hold af elever på under to minutter 🙂