Underskriv via QR

Drivi har udviklet en QR kode, der tillader hurtig og nem underskrivning efter hver teorilektion.

Processen for underskrivning lige nu er, at kørelærer underskriver manuelt for hver elev, hvorefter hver elev manuelt skal underskrive egen lektionsplan. Herefter skal lektionsplanerne kontrolleres, og kørelæreren skal kunne holde styr på hvilke elever på holdet, der var til stede, samt hvilke der ikke var til stede.
En tidskrævende process der tillader fejl og besvær undervejs.

 

Sådan gør du

Disse fejl og besvær kan undgås, hvis du som køreskole skifter til en digital lektionsplan, og anvender Drivis QR kode i undervisningslokalet. Dette kan enten være ved print af QR koden, eller ved at indsætte den til slut i undervisningsmaterialet.
Alle eleverne på holdet kan underskrive koden på samme tid, og derved underskrive på få sekunder ved hjælp af par klik på deres mobil telefon.

Derved er underskrivning gjort enormt nem og hurtig, og kørelæreren har fuldt overblik i Drivi, over hvem der har underskrevet, og hvilke elever der ikke var til stede.

  • (Indsæt billede af QR kode) Her ses QR koden, som kan scannes på kørelærerens og elevernes telefon.

  • Efter endt teoriundervisning scanner kørelæreren QR koden, og underskriver ved hjælp af Drivis smart underskrivning funktion for alle de fremmødte elever på få sekunder.

  • De fremmødte elever scanner QR koden, og underskriver ligeledes på den lektion kørelæreren lige har underskrevet for.

 

Voilá, nu er der underskrevet for et hold af elever på under to minutter 🙂