AMU CENTRE FÅR MEST MULIGT UD AF DRIVI

Mange danske AMU centre har flere afdelinger tilnkyttet, med en lang række ansatte i forskellige roller, der skal kunne arbejde effektivt sammen. Det kræver, at der er styr på processerne og at administrationen gøres så nem som mulig.

Fordelene ved ensretning og digitalisering af arbejdsprocesser, kræver en engageret arbejdsindsats mod, at omstille køreskolen til de nye processer.

Det kan til tider føles, som da man skulle lære at udføre en parallel parkering for første gang.
Men når det først er lært, kan den effektive metode altid bruges fremover.
Vi har derfor udarbejdet denne side, så du som kørelærer eller køreskole indehaver, kan få inspiration til hvordan du får mest muligt ud af Drivi.

Siden er udarbejdet som en tidslinje, fra eleven først beslutter sig for at tage kørekort, til de er færdiguddannede billister.
Hvis du søger hjælp til hvordan de forskellige funktioner bruges i praksis, kan du besøge vores hjælpecenter: drivi.dk/support/

1

Oprettelse af koncernen

AMU centret eller erhvervs køreskolen oprettes som en koncern i Drivi. Koncernen får en admin tilknyttet, der har mulighed for at oprette de resterende afdelinger, og fordele roller (såsom kørelærere) og skolens undervisnings materiale ud på afdelingerne.

Eksempel: Koncernen bruger som helhed den samme EU lektionsplan, på tværs af alle afdelingerne. Lektionsplanen behøver kun at blive oprettet én gang, hvorefter hver afdeling får adgang til den elektroniske EU lektionsplan, og hver individuelle aspirant får en unik udgave af den elektroniske lektionsplan.

2

Oprettelse af de enkelte afdelinger

Alle koncernens afdelinger, eller den/de afdelinger koncernen ønsker oprettet først, bliver oprettet som hver deres unikke køreskole i Drivi. Disse afdelinger har adgang til koncernens overordnede materiale og undervisere. Hver afdeling får også deres egen unikke elev holdtilmeldingsformular

3

Online holdtilmelding

Hver afdeling får deres egen unikke holdtilmeldings formular vist på både drivi.dk og egen hjemmeside (hvis ønsket). Aspiranter kan tilmelde sig de hold, der oprettes på hver afdeling. Holdende der oprettes på afdelingen er synkroniseret med holdtilmeldings formularen. Formularen kan slås til og fra via afdelingens kontrolpanel, og kan integreres meget nemt ved at bruge  køreskolens/afdelingens unikke iFrame link. Dette link kan sættes ind på en valgfri side på jeres hjemmeside, så aspiranter nu kan tilmelde sig køreskolen direkte via egen hjemmeside. Aspiranter vil ligeledes kunne tilmelde sig via drivi.dk/find-koreskole, for alle de individuelle afdelinger.

Vi hjælper gerne med oprettelsen. Vær velkommen til at kontakt os her.

4

Kalender, bookingsystem og journalisering

Hver afdeling, kørelærere og kursister har deres egen kalender, med tilhørende booking system.
Booking systemet er udformet på en måde, som giver kørelæreren mulighed for enten selv at fylde kalenderen ud med de tider der er aftalt med kursisten, eller oprette åbne pladser i kalenderen, som kursister selv kan melde sig ind på.
Drivi kalenderen giver fleksibilitet og overblik i hverdagen, samt sparer tid og besvær for hver gang en ny køre- eller teorilektion skal oprettes.

Der er forskellige bookingtyper, som kan bruges til både privat brug, og til alle typer undervisning. For yderligere information på de forskellige booking typer, klik her.

Underskriv i lektionsplan direkte fra kalenderen

Ved oprettelse af bookinger kan det tilhørende modul i kursistens lektionsplan tilknyttes, med direkte adgang til underskriving efter endt lektion.

Integration med køretekniske anlæg

Som de eneste på markedet, tilbyder vi yderligere integration med de forskellige køreanlæg i Danmark. Det betyder, at når du opretter en booking relateret til et køreteknisk anlæg, vil bookingen gå direkte til anlægget selv. Den ansvarlige instruktør på anlægget, kan derved efter endt banekørsel underskrive lynhurtigt i elevens lektionsplan.

Journalisering og protokoller

Drivi kan bruges til at journalisere fremmøde nemt og hurtigt. De digitale journaler sparer tid, er fejlfri og sikkerheds certificerede.

Læs mere om journalisering og protokolføring her

5

Digitale smart underskrifter

Efter endt lektion, vil modulet knyttet til bookingen automatisk stå klar til underskrift i en oversigt over din personlige kalender på din Hjem side. Smart underskrifterne kommer dog kun frem på din Hjem side, hvis du tilknytter et modul fra din lektionsplan til selve bookingen, når du opretter den.
Faktisk tid brugt og dato er automatisk udregnet ud fra antal lektioner x 45 min og dags dato. Både faktisk tid brugt og dato kan redigeres, akkurat som ved underskrift i en papir lektionsplan.

Underskriv for et helt hold på 10 sekunder

Ved teorilektioner, hvor mange elever hovedsageligt er tilknyttet, vil smart underskrivningen give dig mulighed for at underskrive for hele hold af elever med få klik.
Tidsbesparelsen for underskrivning efter hver afsluttet teorilektion løber derfor op i mange minutter.

Yderligere fordele er besparelse på print af lektionsplaner, og besvær ved manuel opbevaring af hundredevis af lektionsplaner.

Ved oprettelse af digitale lektionsplaner, klik her.

6

SMS og email påmindelser

For at sikre ingen elever glemmer deres aftaler, sender vi en række forskellige påmindelser ud til eleven. Disse påmindelser kan blive sendt på enten email, SMS, notifikation i systemet eller på alle tre måder. Påmindelser sendes ved:

1. Ved oprettelse af nye bookinger
2. Ved ændring  eller aflysning af en booking
3. 24 timer før aftalen finder sted
4. Når et modul- eller ekstra lektion i lektionsplanen er blevet underskrevet
5. Notifikationer til kørelæreren, når en elev har booket sig ind på en åben booking

Køreskolen og kørelærere kan frit vælge hvilke notifikationer der skal sendes, og på hvilke måder.

Læs mere om hvordan notifikationer virker ved at klikke her

7

Bruges af politiet

Drivi bruges af flere danske politikredse landet rundt. Det betyder, at når dine elever skal til prøve, kan du sende alle de pågældende elevers digitale lektionsplaner på samme tid, til den sagkyndige der er ansvarlig for prøven.

Hvis det ikke er muligt for politiet at modtage lektionsplanen digitalt, er det et lovkrav at sagkyndige skal godkende elevens digitale lektionsplan, hvis den fremvises på en smart phone, tablet eller andet smart device.

Lyder det for godt til at være sandt? Så læs selv de artikler der skrevet om Drivis banebrydende brug af elektroniske lektionsplaner 🙂

Følg med

Vær med som en af de første der ved besked når der sker noget vigtigt inden for køreskolebranchen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Vi bevarer din adresse privat og deler kun dine data med partnere der er nødvendige for at levere vores system. Læs vores fulde privatlivspolitik.