Vi ønsker at hjælpe køreskoler med at få mere tid til dét, der er vigtigt

Drivi digitaliserer køreskole branchen og sparer derved køreskoler, kørelærere og elever tid og besvær. Vigtig tid der bør bruges på at uddanne bedre billister.
Yderligere gør vi kørekort processen til en gnidningsfri og god oplevelse.

Det er vores mål, at tilbyde de danske køreskoler det mest effektive køreskole administrations og styre system på markedet.

Vision

Vi vil lære alle at agere sikkert i trafikken

Om os

Køreskolebranchen har ikke set en udvikling inden for dets processer de sidste 30 år

Det vil vi lave om på!

Vi har med Drivi bygget et køreskole administrations og styre system med fokus på køreskolernes behov. I Drivi samler vi køreskolens interne administration samt arbejdsprocesser, med det formål at forbedre oplevelsen ved at tage kørekort for både elever, lærere og skolen, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Drivi startede tilbage i 2014, med målet om at gøre køreskoler og elevers hverdag nemmere. Ideen kom fra et overstået kørekort forløb, hvor vi bed mærke i, hvor mange ting der kunne forbedres og gøres anderledes. Siden da er teamet vokset støt, og Drivi består nu af et hold engagerede og dygtige personer, der er parate til at udvikle et banebrydende system. Drivi er til for at gøre en forskel for alle typer af køreskoler og elever.