Skræddersyet booking system til køreskoler og AMU centre

Få adgang til det smarteste booking system lavet til køreskoler, kørelærere og AMU centre. Vælg den booking type som passer til den aftale, du ønsker at lave med din elev eller dit hold af elever, og få nemt overblik over alle aktiviteter.

Både køreskole, kørelærer og elev får eget kalender- og booking system med Drivi.

BOOKING TYPER

Praktisk lektion

PRAKTISK LEKTION

Vælg den elev du gerne vil booke en køretime med, eller brug vores søge funktion til at søge blandt hold eller øvrige elever. Vælg dato, tidspunkt og mødested. Vi sørger for, at eleven nok skal huske aftalen.

Teori booking

TEORI BOOKING

Vælg det hold du gerne vil undervise teori til. Teori bookingen kan gøres tilbagevendende på daglig, ugentlig eller månedlig basis, så du kun behøver at oprette bookingen én gang!

Åben booking

Åben booking

Muligheden for automatisk at få udfyldt de ledige tider i din kalender. Du styrer selv, hvornår elever skal kunne booke tider, hvilke elever der kan booke og hvor mange der skal kunne booke sig ind på de ledige tider.

Manøvrebane

MANØVREBANE

Opret en booking der gør det tydeligt for eleven, at de skal på manøvrebane.

Køreanlæg

KØREANLÆG

Opret en booking der gør det tydeligt for eleven, at de skal på køreanlæg/glatbane.

Teoriprøve

TEORIPRØVE

Booking til elevens teoriprøve. Gør dato og lokation tydelig, og skriv en note om de vigtige ting eleven skal være opmærksom på at huske.

Praktisk prøve

PRAKTISK PRØVE

Elevens store øjeblik. Gør tydeligt hvad der skal huskes til prøven og skriv en lille huskeliste til eleven, så de er bedst forberedt til deres prøve.

Privat aftale

PRIVAT AFTALE

Opret private kalender begivenheder, så din Drivi kalender både kan bruges til private og arbejdsmæssige henseender.

SPAR TID

Drivi køreskole bookingsystem kan bruges til at oprette bookinger direkte i elevens kalender som både skole og lærer. Det kan derudover bruges til, at oprette åbne bookinger i egen kalender, som en eller flere elever kan booke sig ind på.

Derved sikrer vi, at kørelæreren skal bruge mindst mulig tid, på at aftale køretimer med sine elever!

Drivi køreskole bookingsystem kan 2-vejs synkronisere med andre kalendere samt importere og eksportere til og fra andre digitale kalendere, så du altid kan holde overblik. Drivi virker med alle kalendere, både på din Google mobil eller iPhone, samt med kalendere i Android, iPad, tablets, Windows og macOS.