Digital lektionsplan

Få adgang til digitale lektionsplaner, der lever op til alle lovkrav. Vores digitale lektionsplan, der også er kendt som en elektronisk lektionsplan, bruges aktivt i politikredse til at godkende elever, til både teoriprøver og praktiske prøver.

Den digitale lektionsplan er et værktøj, der vil spare din køreskole både tid og besvær. Brug vores standard lektionsplaner, eller opret dine egne, så de passer præcis til dine behov.

Underskrivningen af moduler fungerer præcis som du kender den. Du vælger selv dato og faktisk tid brugt på hvert modul.

Derudover vil dine elever elske, at have adgang til deres lektionsplan direkte over telefonen!

FORDELE

Én lektionsplan

I behøver kun at arbejde med én digital eller elektronisk lektionsplan pr. elev, frem for at skulle opbevare en lektionsplan på køreskolen og udlevere en til eleven.

Fuldstændig lovlig

Din digitale lektionsplan lever op til alle lovkrav. Se selv i Færdselsstyrelsens vejledning om brug af digital lektionsplan.

Underskrifter

Underskrift på en digital lektionsplan sker ved tryk på en knap, og er hurtigere end en manuel underskrift. Du vælger selv dato og faktisk tid brugt for hver underskrift, og har mulighed for efterfølgende at redigere den, skulle der ske en fejl.

Eleven

Eleven har større overblik over sit forløb. Øget transparens skaber tillid, mens manglende transparens er et stort problem for de elever vi har snakket med.

Kontrol

Vores indbyggede lektionsplan log stiller køreskoler og kørelærere i en bedre situation ved kontrol fra myndighederne.

Glem ej

Ikke flere glemte lektionsplaner til prøver og kørsel!
Direkte adgang over smartphone, computer og tablet.

Brugervenlig

Den digitale lektionsplan er brugervenlig og nem at oprette. Du kan strukturere lektionsplanen, som det passer dig, så den passer til lige præcis din køreskole.

Lektionsplanen kan også printes, og bruges i papirform, hvis det ønskes.

Drivi’s digitale lektionsplan og logbog fungerer også med alle andre bookingsystemer – så du kan godt fortsætte med nuværende bookingsystem, hvis du kun ønsker at bruge digital lektionsplan.

13. August 2019

Ung århusianer er først med digitalt kørekort