Digital lektionsplan

Få adgang til digitale lektionsplaner, der lever op til alle lovkrav. Vores digitale lektionsplan, der også er kendt som en elektronisk lektionsplan, bruges aktivt i politikredse til at godkende elever, til både teoriprøver og praktiske prøver.

Den digitale lektionsplan er et værktøj, der vil spare din køreskole både tid og besvær. Brug vores standard lektionsplaner, eller opret dine egne, så de passer præcis til dine behov.
Drivi understøtter både de originale nationale lektionsplaner og de nyere EU lektionsplaner.

Underskrivningen af moduler fungerer præcis som du kender den. Du vælger selv dato og faktisk tid brugt på hvert modul.
Med smart underskrifter og QR koder til underskrivning, kan du som kørelærer underskrive for hele hold af elever på under 10 sekunder!

Derudover vil dine elever elske, at have adgang til deres lektionsplan direkte over telefonen 🙂

FORDELE

I behøver kun at arbejde med én digital/elektronisk lektionsplan pr. elev, frem for at skulle opbevare en lektionsplan på køreskolen og udlevere en til eleven.

Fuldstændig lovlig

Din digitale lektionsplan lever op til alle lovkrav for både nationale lektionsplaner og EU lektionsplaner. Se selv i Færdselsstyrelsens vejledning om brug af digital lektionsplan.
Underskriv for hele hold af elever på under 10 sekunder. Du vælger selv dato og faktisk tid brugt for hver underskrift, og har mulighed for efterfølgende at redigere den, skulle der ske en fejl.
Læs mere om hvordan du underskriver på dette link.

Eleven har større overblik over sit forløb. Øget transparens skaber tillid, mens manglende transparens er et stort problem for de elever vi har snakket med.

Vores indbyggede lektionsplan log stiller køreskoler og kørelærere i en bedre situation ved kontrol fra myndighederne.

Ikke flere glemte lektionsplaner til prøver og kørsel!
Direkte adgang over smartphone, computer og tablet.

UNDERSKRIV MED QR KODE

Kan du forestille dig, at alle dine elever i teorilokalet kan underskrive på samme tid, så snart teorilektionen er overstået?

Med Drivis QR kode kan du gøre forestillingen til virkelighed. Efter endt teorilektion, skal dine elever bare scanne QR koden, og de vil derved automatisk blive ledt til den lektion der skal underskrives for.

QR koden kan hænges op i teorilokalet eller vises på dit slideshow. Den findes også i Teoriundervisnings teoribog.

Læs mere om QR koderne her

BRUGERVENLIG

Den digitale lektionsplan er brugervenlig og nem at oprette. Du kan strukturere lektionsplanen, som det passer dig, så den passer til lige præcis din køreskole.

Lektionsplanen kan også printes, og bruges i papirform, hvis det ønskes.

Drivi’s digitale lektionsplan og logbog fungerer også med alle andre bookingsystemer – så du kan godt fortsætte med nuværende bookingsystem, hvis du kun ønsker at bruge digital lektionsplan.

13. August 2019

Ung århusianer er først med digitalt kørekort