Holdstyring

Det har aldrig været nemmere at holde styr på køreskole elever og hold. Drivis hold funktion giver hurtig adgang til oprettelse og overblik over køreskole hold, og kan bruges til bl.a at lave holdbookinger, gennemtjekke lektionsplaner for alle elever på et hold og bevare overblik på hvor langt hvert hold er i kørekort forløbet.

 Du kan endda slippe helt for selv at skulle skrive elevers oplysninger ned, hvis du bruger vores hold tilmeldings modul på din hjemmeside. Læs nærmere nedenfor.

 

 

Hold tilmelding over hjemmeside

Vi tilbyder at lave et hold tilmeldings modul på din hjemmeside, uanset om den er splinterny og spitzenklasse eller lavet i et oldtidsdesign fra sidste århundrede.

Tilmeldings modulet tillader at elever kan anmode om at tage kørekort på din køreskole, direkte fra din hjemmeside. Når eleven har anmodet, kan deres informationer bruges i Drivi, så du ikke skal bruge tid på at udfylde elevens informationer igen.

Når elevens information først er tastet ind, kan den samme information bruges til at lave elevens digitale p23 ansøgningsblanket.
Det betyder at eleven kun er få klik fra at se din hjemmeside, til at være i gang med at tage kørekort på din køreskole!

Hvis der allerede er et hold tilmeldings modul på din hjemmeside, er det intet problem. Vi kan integrere det direkte med Drivi, så designet forbliver lige som du vil have det.

FORDELE

Nemt og effektivt overblik

Hold nemt styr på hver elev og lærer i dine hold. Hav direkte adgang til overblik over lektionsplaner på hele holdet og spar tid på hurtige holdbookinger.

Hold tilmelding over hjemmeside

Afstanden er nu minimal fra at eleven først besøger din hjemmeside, til at eleven er en ny kunde på din køreskole.

Alle elevens oplysninger skal kun skrives én gang

Så snart eleven har tilmeldt sig et hold, er du kun et klik væk fra en udfyldt p23 og en ny kunde på køreskolen.