HJEMMESIDE

 

LOREM IPSUM?

Nej da, vores tekstforfatter kan skrive teksterne for dig så ingen lorem her 😀

Ny hjemmeside

Få en moderne køreskole hjemmeside designet efter dine ønsker og automatisk integreret med Drivi. Elever kan tilmelde sig og betale, samt få deres data direkte overført til digital P23 og lektionsplan!

Integrationer

Hjemmesiden er fuldt integreret med Drivi, så du altid er opdateret og let styre dine elever og kørelærer digitalt igennem hele forløbet

 Digital P23
 Digital lektionsplan
  Booking
  Holdstyring
  Påmindelser
  Kalender
  Web Apps

Råd og vejledning

Som en del af dette opstartstilbud til køreskoler der benytter Drivi, tilbyder vi også at lave logo og overføre al grafik og tekster fra din eksisterende side – så den nye side kan laves helt uden du behøver gøre noget.

Fuld adgang

Når siden er færdig, får du adgang til løbende at rette i siderne når det passer dig, du er også velkommen til at bruge os til at få lavet rettelser hvis det passer bedst.

Den nye hjemmeside laves i CMS-systemet WordPress, som er verdens mest udbredte system til selvbetjening af indhold på hjemmesider. WordPress blev det største, fordi det er det simpleste og nemmeste at bruge.

OVERBLIK

Vælg din stil

Hvad syntes du er vigtigst for at vise kommende elever, hvem du er, og hvad der gør din køreskole til den bedste? Det er et af de spørgsmål, som vi besvare sammen med dig, og i fællesskab sætter en stil der passer til netop din køreskole.

Markedsføring

Eksponer din køreskole over for 100.000 potentielle elever hvert år via køreskoleoplysningen og på Drivi’s Find Køreskole side.

Holdstyring

Få hurtigt overblik over elever og lærere som er tilknyttet hold

 Hurtigt overblik
 Elever tilmelder sig direkte
 Elever indtaster selv oplysninger

Inkluderet i prisen

 

Design som kan ses på både mobil, tablet og computer

Hjemmeside designet efter egne behov og ønsker

Logo design

Hold og elev tilmelding

Sikkerheds opdateringer

Professionel e-mail adresse

Drift af hjemmeside og server

Kun kr. 19.995,- i oprettelse

Kom i gang med din nye hjemmeside

Vi bevarer din adresse privat og deler kun dine data med partnere der er nødvendige for at levere vores system. Læs vores fulde privatlivspolitik.