Hjemmeside

 

LOREM IPSUM?

Nej da, vores tekstforfatter kan skrive teksterne for dig så ingen lorem her 😀

Ny hjemmeside

Få en moderne køreskole hjemmeside designet efter dine ønsker og automatisk integreret med Drivi, så elever kan tilmelde sig og betale, og få deres data direkte overført til digital P23 og digital lektionsplan!

Integrationer

Hjemmesiden er fuldt integreret med Drivi, så du altid er opdateret og let styre dine elever og kørelærer digitalt igennem hele forløbet

Digital P23
Digital lektionsplan
Booking
Holdstyring
Påmindelser
Kalender
Web Apps
Fakturering og betaling

Råd og vejledning

Som en del af dette opstartstilbud til køreskoler der benytter Drivi, tilbyder vi også at lave logo og overføre al grafik og tekster fra din eksisterende side – så den nye side kan laves helt uden du behøver gøre noget.

Fuld adgang

Når siden er færdig, får du adgang til løbende at rette i siderne når det passer dig, du er også velkommen til at bruge os til at få lavet rettelser hvis det passer bedst.

Den nye hjemmeside laves i CMS-systemet WordPress, som er verdens mest udbredte system til selvbetjening af indhold på hjemmesider. WordPress blev det største, fordi det er det simpleste og nemmeste at bruge.

Overblik

Vælg din stil

Hvad synes du er vigtigts for at vise kommende elever hvem du er og hvorfor de skal vælge din køreskole? det et af de spørgsmål som vi besvare sammen med dig og ud fra det sætter en stil der passer til netop din køreskole.

Markedsføring

Eksponere din køreskole overfor 100.000 potentielle elever hvert år via køreskoleoplysningen og på Drivi’s Find Køreskole sider

Holdstyring

Få hurtigt overblik over elever og lære som er tilknyttet hold

Hurtigt overblik
Elever tilmelder sig direkte
Elever indtaster selv oplysninger

Førstehjælpskurser

Førstehjælpskurser er indbygget i Drivi og via samarbejdet med KOFO er det nu en del som du kan spare meget tid på, da arbejdet med registering, udførelse og fakturering sker uden du skal gøre noget.

Inkluderet i prisen

 

Drift af hjemmesiden

Integreret førstehjælp

Hold og elev tilmelding

Sikkerheds opdateringer

Professionel e-mail adresse

Design som kan ses på både mobil og tablet

Fuld adgang

Logo design

 

Kun kr. 9.995,- i oprettelse
og
kr. 299,- pr. måned.

Kom i gang med din nye hjemmeside

Vi bevarer din adresse privat og deler kun dine data med partnere der er nødvendige for at levere vores system. Læs vores fulde privatlivspolitik.