FAQ

Her finder du de hyppigst stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Hvordan bestiller man?

Drivi bestilles online over hjemmesiden via topmenuen på knappen tilmeld køreskole. Bare følg de simple skridt, og du er klar til at drive din nye papirløse køreskole – der er ingen binding og det er helt gratis for din køreskole – der er ingen betaling for hverken abonnement eller oprettelse.

Kan jeg flytte mine eksisterende oplysninger til Drivi?

Det er muligt at importere data fra CSV filer og Excel, så du hurtigt kan overføre eksisterende elever.

Kontakt gerne vores support og angiv hvilket program du bruger, så vil vi kigge på mulighederne for at importere data fra dit program.

Hvornår startede Drivi?

Drivis udvikling startede i 2014 og gik i en intensiv testfase i 2017. I oktober 2018 startede det første hold på en køreskole i Drivis køreskole system. Alle Drivis funktioner er fuldt gennemtestede i praksis på køreskoler.

Hvordan virker kalenderen?

Se mere på vores eksport kalender supportside.

Kan jeg slå elev betaling fra?

Du vælger selv som køreskole, om du vil faktureres for underskriften, eller om eleverne skal betale for den.
Du bestemmer selv prisen for din køreskole, og kan vælge at splitte den mellem dig selv og eleven.
Hvis du sætter prisen højere end 5,56, vil overskudet pr. underskrift gå direkte til din egen køreskole!

Hvordan foregår betaling?

Der er ingen betaling for køreskolen for at bruge systemet og e-mail notifikationer er gratis. Hvis køreskolen vil sende SMS-notifikationer så koster de 40 øre stykket, og betales efter faktura. Elever betaler 6,95,- for at validere underskrifter i den digitale lektionsplan, og deres betaling foregår nemt via MobilePay på deres mobiltelefon.
Køreskolen kan frit vælge at påtage sig udgiften. En underskrift betalt af køreskolen koster 5,56,-.

Kan Drivi bruges af alle køreskoler?

Ja, køreskolesystemet er tilgængeligt for køreskoler i hele Danmark, både små såvel som store. Systemet er sat op til både at fungere for køreskoler med kørekort til bil og køreskoler med kørekort til motorcykel. Drivi er derudover fuldt oversat til Dansk, Engelsk og Tysk.
Vil du gerne bruge Drive på et andet sprog, så tag endelig kontakt til os.

Kræver Drivi en internetforbindelse

Drivi er udviklet så det også fungerer godt på en meget langsom internetforbindelse og du kan fint bruge Drivi selvom du har køretimer udenfor mobilnettet. Du skal bruge internetforbindelse til de administrative opgaver, og til det fungerer Drivi også på en langsom 2G (GPRS) forbindelse.

Hvad er prisen? Kan jeg få rabat?

SMS-er købes i pakker, og jo flere SMS-er du køber af gangen, jo billigere bliver det, så du kan godt få rabat på SMS-erne. Prisen for SMS-er starter på 40 øre per SMS.

Hvis du vælger elev betalings metoden, hvor du betaler et engangsbeløb pr elev oprettet, giver vi også gerne rabat alt efter hvor mange elever du ønsker at oprette.

Vi tilbyder derudover yderligere rabat, hvis du får flere køreskoler til at bruge Drivi, eller hvis I er mange der gerne vil starte sammen.