Privatlivs politik

Drivi – www.drivi.dk

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hvis du efterlader en kommentar på n, tillader du at vi gemmer dit navn, adresse og email. Dette er for din egen skyld, så informationerne er gemt til næste gang du vil efterlade en kommentar. Disse cookies gemmes i et år.

 

Hvis du har en bruger og logger ind på siden, vil vi sætte en midlertidig cookie til at bestemme om din browser accepterer cookies. Denne cookies indeholder ingen persondata og slettes når du forlader siden.

 

Når du logger ind, vil vi gemme cookies der gemmer din login information og foretrukne skærm opløsning. Login cookies gemmes i to dage og skærm opløsning cookies gemmes i op til et år. Hvis du markere ”husk mig” vil dit login gemmes i to uger. Hvis du logger ud af din bruger, vil dine login cookies blive fjernet.

 

Kommentarer

Når besøgende efterlader kommentarer på n, samler vi dataen vis i kommentaren og den besøgendes IP adresse og browser bruger agent streng for at afhjælpe spam.

 

En anonymiseret streng skabt ud fra din email adresse (også kaldet en hash) kan blive leveret til Gravatar tjenesten, for at se om du bruger den.

Gravatar tjenestens privat politik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Ved godkendelse af din kommentar vil dit profil billede vises offentligt i kontekst af din kommentar.

 

Medier

Hvis du uploader billeder til n, bør du undgå at uploade billeder med ”embedded location data (EXIF GPS)” inkluderet. Besøgende på n kan downloade og trække lokationsdata fra billeder på n.

 

Indlejret indhold fra andre

Artikler på denne side kan indeholde indlejret indhold (videoer, billeder, artikler, etc.). Indlejret indhold fra andre r opfører sig på samme måde, som hvis du besøgte den anden .

 

Disse r kan muligvis samle data om dig, dine cookies, indlejret tredje-parts sporing og spore din interaktion med det indlejrede indhold, inklusiv spore din interaktion med det indlejrede indhold hvis du har en bruger og er logget ind på den .

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger og CPR-nummer. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Hvis du efterlader en kommentar, vil kommentaren og dets metadata bevares på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende opfølgnings kommentarer automatisk.

 

For brugere der registrerer sig på n, vil vi gemme deres person oplysningerne der anvendes på deres profil.

 

 

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@drivi.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver


Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

Drivi IVS

Århusvej 201

8464 Galten

Telefon: 28352032

Email: kontakt@drivi.dk