KØRESKOLER FÅR MEST MULIGT UD AF DRIVI

 

Drivi er et stort system, med flere funktioner og features inkluderet, end der er af regler på kørekort området. Fordelene ved ensretning og digitalisering af arbejdsprocesser, kræver en engageret arbejdsindsats mod, at omstille køreskolen til de nye processer.

Det kan til tider føles, som da man skulle lære at udføre en parallel parkering for første gang.
Men når det først er lært, kan den effektive metode altid bruges fremover.
Vi har derfor udarbejdet denne side, så du som kørelærer eller køreskole indehaver, kan få inspiration til hvordan du får mest muligt ud af Drivi.

Siden er udarbejdet som en tidslinje, fra eleven først beslutter sig for at tage kørekort, til de er færdiguddannede billister.
Hvis du søger hjælp til hvordan de forskellige funktioner bruges i praksis, kan du besøge vores hjælpecenter: drivi.dk/support/

1

Eleven finder din køreskole online

Ved oprettelse i Drivi, får din køreskole adgang til eksponering på både Drivis Find Køreskole side og på køreskoleoplysningen.dk. Derudover får du mulighed for, at elever kan tilmelde sig din køreskole direkte på din egen hjemmeside via online holdtilmelding.

Køreskoleoplysningen er en rating platform, med over 17.000 elev anmeldelser. Du bestemmer selv, om du vil have din køreskole eksponeret mod nye elever, via dit Drivi kontrolpanel.

2

Online holdtilmelding

Når eleven har fundet din køreskole, kan de tilmelde sig via en unik holdtilmeldings formular. Holdene de kan tilmelde sig, er de hold du i forvejen har oprettet i Drivi. Disse hold er synkroniseret med din holdtilmeldings formular. Formularen kan slås til og fra via dit kontrolpanel, og kan integreres meget nemt ved at bruge din køreskoles unikke iFrame link. Dette link kan sættes ind på en valgfri side på din hjemmeside, så elever nu kan tilmelde sig din køreskole direkte via din egen hjemmeside.

Såfremt du ønsker det, hjælper vi gerne til med opsættelsen. Vær velkommen til at kontakt os her.

3

Automatisk udfyldt P23

Når eleven har udfyldt sine oplysninger via din holdtilmeldingsformular, står deres oplysninger automatisk klar i elevens egen unikke P23. Disse oplysninger kan overføres direkte til den seneste printbare version af P23’en, så P23’en kan printes ud færdigudfyldt af enten køreskolen eller eleven selv.
Den automatisk udfyldte P23 sikrer at eleven ikke laver fejl, og at du som køreskole eller kørelærer altid har ubegrænset nem adgang til elevens P23, under hele kørekort forløbet.

Det er ligeledes muligt at underskrive i P23’en digitalt for både elev og kørelærer. Kørelæreren får ligeledes overflyttet egne oplysninger automatisk til P23.
Der ses derfor en tidsbesparelse på flere minutter, for hver gang en ny elev skal have P23 udfyldt

4

Kalender og booking system

Både køreskolen, kørelærere og elever har deres egen kalender, med tilhørende booking system.
Fra kalenderen har kørelæreren mulighed for hurtigt at få fyldt sin kalender ud, med en række forskellige booking typer. Booking systemet er udformet på en måde, som giver kørelæreren mulighed for enten selv at fylde kalenderen ud med de tider der er aftalt med eleven, eller oprette åbne pladser i kalenderen, som eleverne selv kan melde sig ind på.
Drivi kalenderen giver fleksibilitet og overblik i hverdagen, samt sparer tid og besvær for hver gang en ny køre- eller teorilektion skal oprettes.

For yderligere information på de forskellige booking typer, klik her.

Underskriv i lektionsplan direkte fra kalenderen

Ved oprettelse af bookinger kan det tilhørende modul i elevens lektionsplan tilknyttes, med direkte adgang til underskriving efter endt lektion.

Integration med køretekniske anlæg

Som de eneste på markedet, tilbyder vi yderligere integration med de forskellige køreanlæg i Danmark. Det betyder, at når du opretter en booking relateret til et køreteknisk anlæg, vil bookingen gå direkte til anlægget selv. Den ansvarlige instruktør på anlægget, kan derved efter endt banekørsel underskrive lynhurtigt i elevens lektionsplan.

5

Digitale smart underskrifter

Efter endt lektion, vil modulet knyttet til bookingen automatisk stå klar til underskrift i en oversigt over din personlige kalender på din Hjem side. Smart underskrifterne kommer dog kun frem på din Hjem side, hvis du tilknytter et modul fra din lektionsplan til selve bookingen, når du opretter den.
Faktisk tid brugt og dato er automatisk udregnet ud fra antal lektioner x 45 min og dags dato. Både faktisk tid brugt og dato kan redigeres, akkurat som ved underskrift i en papir lektionsplan.

Underskriv for et helt hold på 10 sekunder

Ved teorilektioner, hvor mange elever hovedsageligt er tilknyttet, vil smart underskrivningen give dig mulighed for at underskrive for hele hold af elever med få klik.
Tidsbesparelsen for underskrivning efter hver afsluttet teorilektion løber derfor op i mange minutter.

Yderligere fordele er besparelse på print af lektionsplaner, og besvær ved manuel opbevaring af hundredevis af lektionsplaner.

Ved oprettelse af digitale lektionsplaner, klik her.

6

SMS og email påmindelser

For at sikre ingen elever glemmer deres aftaler, sender vi en række forskellige påmindelser ud til eleven. Disse påmindelser kan blive sendt på enten email, SMS, notifikation i systemet eller på alle tre måder. Påmindelser sendes ved:

1. Ved oprettelse af nye bookinger
2. Ved ændring  eller aflysning af en booking
3. 24 timer før aftalen finder sted
4. Når et modul- eller ekstra lektion i lektionsplanen er blevet underskrevet
5. Notifikationer til kørelæreren, når en elev har booket sig ind på en åben booking

Køreskolen og kørelærere kan frit vælge hvilke notifikationer der skal sendes, og på hvilke måder.

Læs mere om hvordan notifikationer virker ved at klikke her

7

Bruges af politiet

Drivi bruges af flere danske politikredse landet rundt. Det betyder, at når dine elever skal til prøve, kan du sende alle de pågældende elevers digitale lektionsplaner på samme tid, til den sagkyndige der er ansvarlig for prøven.

Hvis det ikke er muligt for politiet at modtage lektionsplanen digitalt, er det et lovkrav at sagkyndige skal godkende elevens digitale lektionsplan, hvis den fremvises på en smart phone, tablet eller andet smart device.

Lyder det for godt til at være sandt? Så læs selv de artikler der skrevet om Drivis banebrydende brug af elektroniske lektionsplaner 🙂

Følg med

Vær med som en af de første der ved besked når der sker noget vigtigt inden for køreskolebranchen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Vi bevarer din adresse privat og deler kun dine data med partnere der er nødvendige for at levere vores system. Læs vores fulde privatlivspolitik.