FAQ

Hvordan bestiller man?

Drivi bestilles online over hjemmesiden via topmenuen på knappen opret køreskole. Bare følg de simple skridt, og du er klar til at drive din nye papirløse køreskole – der er ingen binding og det er helt gratis for de første 20 elever.

Kan jeg flytte mine eksisterende oplysninger til Drivi?

Det er muligt at importere data fra CSV filer og Excel, så du hurtigt kan overføre eksisterende elever.

Kontakt gerne vores support og angiv hvilket program du bruger, så vil vi kigge på mulighederne for at importere data fra dit program.

Hvornår startede Drivi?

Drivis udvikling startede i 2014 og gik i en intensiv testfase i 2017. I oktober 2018 startede det første hold på en køreskole i Drivis køreskole system. Alle Drivis funktioner er fuldt gennemtestede i praksis på køreskoler.

Hvordan virker kalenderen?

Se mere på vores eksport kalender supportside.

Hvordan foregår betaling?

Betaling foregår online med en engangsbetaling, ud fra hvilken pakke du vælger – der er intet abonnement.
Du bestemmer selv om du vil slå automatisk betaling til, hvis du skal bruge flere elever, eller om du vil bestille dem manuelt.

Kan Drivi bruges af alle køreskoler?

Ja, køreskolesystemet er tilgængeligt for køreskoler i hele Danmark, både små såvel som store. Systemet er sat op til både at fungere for køreskoler med kørekort til bil og køreskoler med kørekort til motorcykel. Drivi er derudover fuldt oversat til Dansk, Engelsk og Tysk.
Vil du gerne bruge Drive på et andet sprog, så tag endelig kontakt til os.

Kræver Drivi en internetforbindelse

Drivi er udviklet så det også fungerer godt på en meget langsom internetforbindelse og du kan fint bruge Drivi selvom du har køretimer udenfor mobilnettet. Du skal bruge internetforbindelse til administrative opgaver, og til det fungerer Drivi også på en langsom 2G (GPRS) forbindelse.

Hvad er prisen? Kan jeg få rabat?

Ja, naturligvis kan du få rabat 😀
Elevoprettelser købes i pakker, og jo flere elever du køber af gangen, jo billigere bliver det, så du styrer selv hvor stor rabat du vil have. Og husk at de første 20 elever er gratis, så du kan helt gratis afprøve systemet.
Hvis du vil kunne sende SMSer til eleverne, så koster SMSerne 25 øre stykket og købes i pakker af 400 ad gangen.

Vi tilbyder derudover yderligere rabat, hvis du får flere køreskoler til at bruge Drivi, eller hvis I er mange der gerne vil starte sammen.