Styring af flere afdelinger

Jeres organisation får mulighed for at holde kontrol og overblik over flere afdelinger med Drivis “koncern bruger”. Ved at blive oprettet som en koncern, får jeres organisation adgang til Drivis afdelingsstyrings værktøj.

Værktøjet gør det muligt at:

1. Fordele roller blandt organisationens brugere.
Én kørelærer kan fx tilknyttes flere køreskoler/afdelinger på samme tid.

2. Oprette lektionsplans skabeloner, så de samme lektionsplaner kan bruges i alle afdelinger.

3. Topstyre et ubegrænset antal af afdelinger via én samlet administrativ bruger

4. Få adgang til unikke holdtilmeldings formularer for hver afdeling

Og meget mere. Scroll ned på siden for at se de mange fordele, der kan opnås ved at bruge et organisations styrings system, eller læs hvordan Drivi virker for AMU centre her.

FORDELE

Alle organisations afdelinger og ansatte oprettes i det samme system. Hver afdeling kan tilgås med en rolleskiftfunktion, som giver mulighed for både topstyring og indviduel styring af afdelinger.

Forskellige typer undervisnings materiale, såsom elektroniske/digitale lektionsplaner, kan oprettes på koncern niveau og derefter bruges på alle afdelinger. Både nationale og EU lektionsplaner kan oprettes og skræddersys i Drivi.

Med koncernens rollestyrings værktøj kan administratorer, kørelærere, instruktøre og andet personale fordeles ud blandt alle afdelinger. Hver ansat kan tildeles flere roller på alle organisationens afdelinger.

Hver af de oprettede afdelinger, får tildelt deres egen holdtilmeldings formular. På denne måde sikre vi os, at hold ikke blandes sammen, og at eleverne tilmelder sig de korrekte hold og afdelinger.

KOM I GANG MED DET SAMME

Få ensrettet processerne på tværs af organisationen i dag, og gør arbejdet nemmere for både ledelse og ansatte.
Som Enterprise kunde i Drivi, har i altid en fast supporter tilknyttet jeres organisation, der lærer både jer, jeres organisation og jeres behov at kende personligt.

Tag kontakt til os i dag, og få en snak og et uforpligtende tilbud på den helt rette løsning til jer.