Importer kalender

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Kalender
  4. Import og eksport
  5. Importer kalender

Drivi kan importere din egen kalender såsom Google kalender eller Apple iCloud.
Ved import af egen kalender, vil dine aftaler fra din personlige kalender vises direkte i din Drivi kalender, sammen med dine egne og dine elevers aftaler i din Drivi kalender.

Det kan gøres simpelt ved at følge skridtene på denne side.
.Skridtene er vist på en Google kalender.

* Bemærk at der typisk går op til 1 time, før dine aftaler er korrekt importeret.

1. I venstre side af din kalender ser du dine tilknyttede kalendere. Flyt musen over den kalender du gerne vil importere, og klik på de tre prikker.

2. Klik på “Settings and sharing”

3. Scroll ned til “Integrate calendar” og kopier linket i “Secret address in iCal format”

4. Naviger ind på din Drivi profil, og klik på “Konto indstillinger” fra din Indstillings menu

5. Markér “Importer ekstern kalender” checkboksen og indsæt dit iCal link.
Tryk herefter på “Gem” nedenunder input feltet.

6. Voila! Du kan nu se dine privat aftaler i din Drivi kalender 🙂