Opret lektionsplan

Drivi kalenderen kan synkronisere med dit eget kalenderprogram på din computer, mobil, iPad og andre tablets.

For at synkronisere kalenderen skal du gøre følgende:

• Gå til “Drivi ⇢ Topmenu tandhjul ⇢ Brugerindstillinger“.
  • Vælg “webcal” hvis det er et program/app der er installeret på din enhed som du vil bruge til abonnere med.
  • Vælg “Google kalender” hvis du bruger Google’s kalender i en browser og vil abonnere med det kalenderprogram.
  • Tryk på “Abonner”

Så bør dit kalenderprogram åbne og spørge om du vil abonnere, og herefter vil din egen kalender på din egen enhed, altid være automatisk opdateret med dine Drivi bookings.

Er der ikke noget der åbner automatisk, så kan du kopiere linket og indsætte det i dit program, der hvor du i programmet kan oprette “nyt kalenderabonnement”.