Eksporter kalender

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Kalender
  4. Import og eksport
  5. Eksporter kalender

Det er muligt at eksportere din Drivi kalender, så den vises i din privat kalender.
Ved eksportering af din Drivi kalender til din privat kalender, vil dine bookinger i din Drivi kalender vises direkte i din privat kalender.

Det kan gøres simpelt ved at følge skridtene forklaret på denne side.
Skridtene er vist på en Google kalender.

*Bemærk at der kan gå op til 12 timer, før din kalender er korrekt eksporteret

1. I venstre side af din kalender ser du dine tilknyttede kalendere. Flyt musen over den kalender du gerne vil eksportere din Drivi kalender til, og klik på de tre prikker.
Rediger billede

2. Klik på “Settings and sharing”

Rediger billede

3. Klik på “Add calendar” og dernæst på “From URL”

4. Naviger ind på din Drivi profil, og klik på “Konto indstillinger” fra din Indstillings menu

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-4-1024x353.png

5. Markér “Aktiver kalendereksport” checkboksen og kopier det viste link.

6. Indsæt linket under “URL of calendar”.
Klik på “Add calendar”.

7. Du har nu fuldt overblik i din privat kalender over alle dine fantastiske undervisningstimer, og behøver ikke længere bekymre dig om unødvendig fritid 😉