Underskrivning af digitale lektionsplaner

 1. Forside
 2. Supportcenter
 3. For elever
 4. Underskrivning af digitale lektionsplaner
 1. Forside
 2. Supportcenter
 3. For kørelærere
 4. Underskrivning af digitale lektionsplaner

Underskrivning af lektioner i Drivis lektionsplaner er nemt og ligetil. Nedenfor finder du en guide til, hvordan du underskriver som enten kørelærer eller som elev.

Husk at du skal være logget ind som enten kørelærer eller elev, for at underskrive en digital lektionsplan. Du kan ikke underskrive logget ind som køreskole admin.

Underskrivning som kørelærer

Som kørelærer kan du se hver af dine elevers lektionsplaner, ved at trykke på “Lektionsplan” i din sidemenu. Her kan du se hver af dine tildelte lektionsplaner. Hvis din køreskole endnu ikke har tildelt dig nogle lektionsplaner, vil siden være tom.

Ved tryk på en lektionsplan, vil du se en side med de elever og hold der er tilknyttet lektionsplanen.
Oversigten på denne side viser en liste over dine elever, hvor du kan trykke på hver elev, for at få vist elevens personlige lektionsplan. Listen over hold på højre side, kan bruges til at skabe overblik over hvilke elever på hvert af holdende, der har underskrevet.

Inde på elevens lektionsplan, kan du sætte en personlig underskrift for dig selv, ved at trykke på “Underskriv” under dit navn.

Elevens undervisningsforløb er struktureret i moduler, som kan underskrives af dig individuelt.
Hvis et modul har en rød ramme, er det klar til at blive underskrevet af dig. Hvis rammen er gul, er den allerede underskrevet af dig og afventer elevens underskrift. Når rammen er grøn har både du og din elev succesfuldt underskrevet modulet.

Du underskriver ved at trykke på den grønne “Underskriv” knap i modulet.
Ved tryk på knappen, vil du blive vist et pop-up, hvor du kan indtaste følgende oplysninger:

 • Dato for lektion
  Datoen vil automatisk blive sat som dags dato, men du kan ændre datoen efter eget ønske.
 • Tid brugt
  Tid brugt bliver udregnet automatisk ud fra antallet af lektioner i modulet. Du kan også ændre tid brugt efter eget ønske.
 • IT relateret eller selvstudie
  Hvis modulet blev udført som enten IT relateret (på en computer fx) eller som selvstudie, kan du sætte et hak i disse bokse.

Når du er færdig og har trykket “Underskriv” bliver modulet åbnet for underskrivning hos eleven. For at sikre, at eleven er opmærksom på din underskrift, sender vi en automatisk påmindelse til eleven, så de kan underskrive hurtigst muligt 🙂

Hurtig underskrivning som kørelærer

Hvis du bruger bookingsystemet i Drivi, så kommer der automatisk en underskriftsboks op på forsiden, lige inden og under en lektion. Så er det bare at klikke på elevernes navne og så er der underskrevet! Navneboksene bliver endda automatisk grønne mens du kigger på mobilen, når eleverne underskriver.

Hvis du ikke bruger Drivi’s bookingsystem, så er den hurtigste måde at underskrive på:

 1. Sæt hak i “Husk mig” ved login, så du ikke skal logge ind hver gang
 2. Når du er logget ind som lærer – klik i venstremenuen på “Lektionsplan” og klik derefter på den rette lektionsplan
 3. Lav et web app ikon på mobilen, direkte til lektionsplan siden du er på, med føj til startskærm/hjemmeskærm. Brug fx. navnet “Lektionsplan B”.

Fremover skal du så bare klikke på “Underskriv B” ikonet på din mobils startskærm, så kommer du direkte til en liste med dine aktive elever på den lektionsplan og du skal så kun vælge eleven på listen og derefter underskrive.

Underskrivning som elev

Som elev finder du din egen personlige lektionsplan ved at klikke på “Lektionsplan” i din sidemenu.

Her ser du øverst din køreskoles informationer, og nedenunder dine egne personlige informationer, som er skrevet ind automatisk fra din elev profil.
Nedenunder ser du informationerne på de kørelærere der er tilknyttet dig.
I tekstblokken nedenunder ser du din køreskoles introduktionstekst, og de lovkrav der er tilknyttet din lektionsplan.

Under denne tekst ser du dit undervisningsforløb, struktureret i såkaldte moduler. Disse moduler kan du underskrive, så snart din kørelærer har underskrevet dem.

Hvis et modul har en rød ramme, mangler din kørelærer at underskrive. Hvis rammen er gul, er den klar til at blive underskrevet af dig, og når den er grøn har både du og din kørelærer succesfuldt underskrevet modulet.

Du skal trykke på den grønne knap “Underskriv” for at underskrive modulet. En pop-up boks vil blive vist, hvor du skal bekræfte at informationerne i modulet er korrekte. Når du bekræfter, har du succesfuldt underskrevet modulet, og er klar til næste lektion!

Ekstralektioner bliver underskrevet i bunden af din lektionsplan. Der vil kun blive vist ekstralektioner, hvis din kørelærer har tilføjet en ekstralektion.

Se også fordelene ved digitale lektionsplaner.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler