Underskrivning af digital lektionsplan som elev

  1. Forside
  2. Supportcenter
  3. For elever
  4. Underskrivning af digital lektionsplan som elev

Underskrivning som elev

Som elev finder du din egen personlige lektionsplan ved at klikke på Lektionsplan i din sidemenu, logget ind i Drivi.

Her ser du øverst din køreskoles informationer, og nedenunder dine egne personlige informationer, som er skrevet ind automatisk fra din elev profil.
Nedenunder ser du informationerne på de kørelærere der er tilknyttet dig.
I tekstblokken nedenunder ser du din køreskoles introduktionstekst, og de lovkrav der er tilknyttet din lektionsplan.

Under denne tekst ser du dit undervisningsforløb, struktureret i såkaldte moduler. Disse moduler kan du underskrive, så snart din kørelærer har underskrevet dem.

Hvis et modul har en rød ramme, mangler din kørelærer at underskrive. Hvis rammen er gul, er den klar til at blive underskrevet af dig, og når den er grøn har både du og din kørelærer succesfuldt underskrevet modulet.
Bemærk, at hvis din kørelærer ikke har underskrevet modulet (rød ramme), har du heller ikke mulighed for at underskrive.

Du skal trykke på den grønne knap “Underskriv” for at underskrive modulet. En pop-up boks vil blive vist, hvor du skal bekræfte at informationerne i modulet er korrekte. Når du bekræfter, har du succesfuldt underskrevet modulet, og er klar til næste lektion!

Ekstralektioner bliver underskrevet i bunden af din lektionsplan. Der vil kun blive vist ekstralektioner, hvis din kørelærer har tilføjet en ekstralektion.

Se her hvordan en kørelærer underskriver den digitale lektionsplan.

Se også fordelene ved digitale lektionsplaner.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler