Feriekalender i Drivi

1. Forside
  2. Supportcenter
  3. Kalender
  4. Feriekalender i Drivi

Feriekalendere kan nemt integreres med Drivi, så feriedage altid vises i din Drivi kalender.

Det gøres ved at hente et såkaldt “ics” link til en feriekalender ned, og importerer det ind i Drivi.
Der findes mange sådanne links til feriekalendere. Her er et eksempel på et link, som du kan bruge direkte i Drivi:
https://ugenr.dk/ics/helligdage/dk.ics

Følg disse trin, for at integrere feriekalenderen i din Drivi kalender:

1. Kopier et ics kalender link fra en hvilken som helst feriekalender, eller kopier ovenstående link.
  2. Log ind på Drivi.
    Klik på dit profil ikon øverst i højre hjørne og naviger ind på “Konto indstillinger”.
  3. Klik checkboksen ved “Importer ekstern kalender” af, og indsæt linket. Tryk “Gem”.

Feriedage vises nu i din Drivi kalender!