Elev oprettelse

 1. Forside
 2. Supportcenter
 3. For køreskoler
 4. Elev oprettelse
 1. Forside
 2. Supportcenter
 3. Videoer
 4. Elev oprettelse

Se hvordan du let opretter nye elever i Drivi

Så let opretter du nye elever

For at kunne oprette elever, skal du være logget ind som køreskole/admin, og gøre følgende:

 1. Tryk på “Elever” i din sidemenu.
 2. Tryk på knappen “Tilføj elev” øverst til venstre. Hvis du har en liste af igangværende elever, som du gerne vil have flyttet ind i Drivi, så se vores guide til import og eksport af både excel og csv filer.
 3. Udfyld de relevante informationer for den pågældende elev. Bemærk følgende:
  • Kun Fornavn, Efternavn og E-mail adresse er obligatoriske felter. Resten af felterne kan udelades, hvis du gerne vil oprette eleven hurtigt, eller hvis du vil eleven læreren udfylde resten af informationerne på egen hånd.
  • Feltet Valg af lektionsplan lader dig vælge, hvilken af dine digitale lektionsplaner eleven vil følge i sit kørekortforløb. Når du har valgt en lektionsplan, vil en unik version af denne lektionsplan blive dannet for den pågældende elev.
  • Du kan vælge både flere hold og kørelærere til eleven, og kan altid vende tilbage og tilføje nye hold og kørelærere til eleven.
  • Hvis du tilknytter en kommentar til eleven, vil kun du og dine kørelærere kunne se kommentaren.
 4. Tryk på “Tilføj” knappen nederst på siden, og din nye elev vil modtage en aktiveringsmail til Drivi. Så snart eleven har fulgt aktiveringslinket i mailen, er han eller hun klar til at komme i gang!
 5. Husk at du til enhver tid kan tilføje en holdtilmeldings formular på din hjemmeside. Det vil tillade dine elever selv at oprette sig, så du ikke skal gøre det manuelt fra Drivi.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler