Introduktion til smart underskrifter

jan 20, 2020 | Information, Nyheder

Vi introducerer en helt ny metode, hvorpå du som kørelærer kan underskrive for hele hold af elever på under 10 sekunder som kørelærer.

Det eneste du skal gøre er, at klikke på elevens ikon fra din forside, efter endt lektion. Derefter kan eleven underskrive med det samme, direkte fra sin telefon eller computer.

Underskrivningen foregår så nemt, at alle kan bruge det, og metoden bruges allerede af flere kørelærere i dag.

Det er ganske simpelt. Ved hjælp af tre nemme trin, kan du både lave aftaler med dine elever, og underskrive ved hjælp af et enkelt klik for køretimer eller teori lektioner:

 

  • 1) Start med at oprette en booking. Det kan gøres nemt fra din forside eller fra “Booking” i sidemenuen. Vælg en af de i alt ni unikke booking typer til køreskoler.
  • 2) Når en booking type er valgt, kan du fra selve bookingen vælge et modul fra lektionsplanen. Her illustreret i en Teori booking, hvor holdet har en lektionsplan inden for Kategori B.
  • 3) Ved lektionens afslutning vil du øjeblikkeligt kunne underskrive fra din forside. Det kræver kun ét enkelt klik, og så er der underskrevet som lærer.

Nedenfor ses hvordan det automatiske underskrift system virker i praksis.
Første lektion er en teoritime med et hold af elever. Anden lektion er en køretime med en enkelt elev.
Når eleven er rød, er der ikke underskrevet. Ved tryk på eleven som lærer, bliver eleven gul. Når eleven også har underskrevet, bliver eleven grøn og får det særlige “Verificeret af Drivi” stempel tilknyttet sig.
Når alle elever har underskrevet, forsvinder boksen automatisk.

Det betyder at du som kørelærer, nu i praksis kan underskrive for et helt hold af elever på under 10 sekunder!

Udover at spare mange timer, ved ikke længere at skulle underskrive manuelt på papirform, har du også fuldt overblik over om dine elever har underskrevet korrekt.
Drivi holder automatisk styr på hvem der har underskrevet, og sender påmindelser til dem der mangler.
Når alle eleverne har underskrevet, forsvinder underskrift boksen helt automatisk fra din forside, så der bliver plads til nye lektioner.

Hele processen foregår selvfølgelig også som smurt over telefonen. Der kan derfor underskrives og bookes på ny øjeblikkeligt i bilen efter endt køretime.

Du får med Drivi det mest effektive værktøj, der findes til køreskoler og kørelærere, og det er fuldstændig gratis at komme i gang.

Vil du gerne spare timer og besvær på administration og besværlige arbejdsgange?