Den første digitale P23 står nu klar!

mar 7, 2019 | Information, Nyheder

Det er nu for første gang i kørekortets historie, muligt for kørelærere og elever at udfylde den syv sider lange ansøgningsblanket P23 på digital vis.
Den digitale P23 udfylder automatisk blanketten med brugerens informationer og giver vejledling til eleven i deres udfyldelse. Dette sparer mange timers papirarbejde væk om ugen for de danske køreskoler, og er et skridt i den rigtige retning for at gøre kørekort oplevelsen bedre for de danske elever.

Den digitale P23 står klar til brug. Det betyder for dig som køreskole eller kørelærer, at elevens P23 står klar til underskrivning i samme øjeblik de er oprettet i Drivi. Som førstegangs udfylder af en P23, kan den syv sider lange formular godt virke overvældende. Derfor spørger mange elever deres kørelærer eller køreskole til råds ved udfyldningen. Den tid der bruges på at agere skriveguide, kan nemt spares væk!
Derfor tilbyder vi eleven en nem og forklarende tilgang til udfyldelsen, så du ikke behøver at agere guide for hver ny elev.

Holdtilmelding på hjemmeside og direkte elev oprettelse

For at gøre det ekstra nemt, kan dine elever tilmed starte digitalt, allerede fra de finder din hjemmeside og beslutter sig for at tage deres kørekort på din skole. Sammen med den digitale P23 udgiver vi muligheden for et holdtilmeldings link på din hjemmeside, der er koblet direkte op på Drivi. Hvis du allerede har en holdtilmeldings formular, kan det også lade sig gøre. Vi ændrer ikke noget på din eksisterende formular, men tillader kun at elevens informationer bliver gjort tilgængelige for dig direkte i din Drivi profil.
Dette muliggøre at 1.) Eleven på egen hånd kan udfylde deres informationer, så du ikke manuelt skal oprette hver elev og 2.) Lige så snart eleven har skrevet deres informationer ind i din holdtilmeldings formular, kan informationerne overføres til en P23 og eleven kan starte på din køreskole med det samme.

Denne service tilbyder vi gratis til alle køreskoler.

Den digitale P23 kan tilgås for hver elev på deres profil, eller i elevoversigten med P23 ikonet i “Handling” kolonnen, for køreskolen og kørelærere. Eleven har en direkte genvej til deres personlige P23 fra deres sidebar.
Når informationerne er skrevet ind, kan P23 både underskrives elektronisk eller printes ud og underskrives manuelt.

Vi arbejder lige nu på en løsning, der tillader at sende den udfyldte og underskrevne P23 direkte til Borgerservice.

Har du spørgsmål til hvordan en digital P23 kan gavne din køreskole? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!