Danmarks første digitale P23, booking/lektionsplan integration mm.

feb 13, 2019 | Information, Nyheder

Næste måned bliver en begivenhedsrig måned for danske køreskoler, kørelærere og elever. De kan alle se frem til for første gang i kørekortets historie, at udfylde den syv sider lange ansøgningsblanket P23 på digital vis.
Derudover introducere Drivi en række nye værktøjer der tillader køreanlægs instruktører at underskrive elevers digitale lektionsplaner, samt en ny tidssparende feature der tillader at underskrive både enkelt elever eller hele hold af elevers lektionsplaner direkte igennem kalenderen!

 

UGE 8

Digital P23 og holdtilmelding over din hjemmeside

Den digitale P23 står klar til brug. For at muliggøre at dine elever kan starte digitalt, allerede fra de finder din hjemmeside og beslutter sig for at tage deres kørekort på din skole, udgiver vi sammen med den digitale P23 et holdtilmeldings link på din hjemmeside.
Det gør vi endda kvit og frit for din køreskole, for at hjælpe dine elever bedst muligt i gang!

Derved har vi fuldendt vores mål om, at Drivi skal være elevernes følgesvend fra de starter til de står og skal til deres praktiske prøve.

 

UGE 9

SMS notifikationer

For at sikre at ingen aftaler bliver glemt, vil SMS notifikationer være næste feature der står klar. Udover SMS notifikationer, kan elever og lærere også få notifikationer i selve Drivi systemet samt over email.

 

UGE 10

Køreteknisk anlæg

Vi er lige nu i dialog med et køreteknisk anlæg, vedrørende en løsning der giver deres instruktører direkte adgang til at underskrive i lektionsplaner hos elever der bruger Drivi.
Et godt samarbejde med danske køreanlæg åbner døren for mange nye hjælpsomme funktioner. Det er vores forhåbning efterfølgende også at integrere med anlæggendes booking systemer, så en manøvrebane- eller køreteknisk anlæg booking i din Drivi kalender ligeledes vil oprette en booking direkte i anlæggets booking system.

 

UGE 11

Underskrive lektioner direkte fra din kalender

Snart vil det være muligt at underskrive en elevs lektionsplan efter en praktisk lektion direkte fra selve bookingen i kalenderen. Derved er du og eleven kun få klik væk fra en underskrevet lektion og en ny aftale i kalenderen.
Den samme mulighed får du for hele hold efter teori lektioner. Nu slipper du for at finde hver enkel elevs lektionsplan frem, og de efterfølgende skrive kramper og tomme kuglepenne.
Med vores hold underskrivning tager det nu under 2 minutter at underskrive for et helt hold!

 

Alle disse funktioner bliver lige nu udviklet i tæt samarbejde med flere danske køreskoler. Hvis du vil afprøve hvordan et online værktøj kan gavne din køreskole, eller vil tage del i den videre udvikling, kan du komme gratis i gang med det samme.

Syntes du også debatten om forbedrede arbejdsprocesser for køreskoler og kørelærere er vigtig? Så del gerne med dit netværk!